Facebook Instagram Portfolio Photoshoots Hverdag Reiser

Melbourne

I går ankom eg Melbourne , og fekk virkelig kjenne på kroppen at det er vinter i Australia nå . Det er kjempe kaldt her :( men men ... Bare å kle mer på seg . Gårsdagen bestod av å ta igjenn masse tapt tid sammen med Marianne , spise masse god mat , bla. mange forskjellige dumplings :) nam nam nam . En egen restaurant som bare serverte dumplings, i alle varianter og smaker . Så gikk vi å møtte svigersøsteren hennes , drakk masse champagne , så kom broren hennes ;) med enda mer champagne , god musikk og snacks . Vi forflyttet oss etterhvert til en rocke klub der vi danset og headbanget resten av natten :)

I dag når vi våknet laget vi pannekaker med bacon , pannekaker med spinat og feta ost , frisk fruktsalat med boble vann til !! Nam nam nam .. Perfekt start på en eller så regnfull dag !

I dag har eg spasert rundt i graffiti fylte gater , og fått kjenne at det klør i lommeboken igjenn alle de sjarmerende butikkene fylt med skatter på alle hyller og hengere ! Hadde eg budd her , hadde eg vert blakk . Dette er byen for shopping :) gleder meg til en ny dag i morgen . Håper regnet holder seg vekke så eg kan gå på marked :) da er eg i mitt ess .

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits