Facebook Instagram Portfolio Photoshoots Hverdag Reiser

Queensland Centre for Photography

På lørdag reiste eg inn til Brisbane for åpningen av en utstilling på QCP. En av utstillenere var Yoko, en utrolig talentfull og fremgangsrik kvinne eg gikk på Griffith University sammen men. Hun har mann, 3 små barn, er journalist, har nettopp tatt sin 2. bachelor grad, og holder på med sitt honours år . Wow, hun er dyktig. Uansett, eg rakk å se byen fra Coot Tha lookout point . Utrolig vakkert, og samtidig fikk det byen til å se så utrolig liten ut på avstand ! 

 

Yoko sammen med sin mann John !Eg møtte også Kathinka , som eg gikk på Langhaugen VGS sammen med. Hun er i Brisbane for ett semester. Utrolig hyggelig å treffe på gamle kjente. God stemning, og masse god drikke . 


 

Itilleg til god vin, og flotte mennesker, fikk eg også utvidet nettverket mitt. Eg snakket med en del nye folk innenfor foto bransjen i Australia og fikk en del tips. Eg fikk også hjelp til å muligens få ett internship i en av lokal avisene på kysten, han skulle "dra i noen tråder" for meg ;) Og i dag har eg sendt mitt eget prosjekt inn til opptak til neste utstilling i galleriet ! Spennende :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits