Facebook Instagram Portfolio Photoshoots Hverdag Reiser

Heimelaga pasta

Inspirert fra Italiensk veke på Master Chef på tv forgje veke , måtte eg prøve å lage meg min egen pasta ! Og så overraskende lett det var :) Det gikk kjempe fort , og smakte så utrulig mykje bedre enn den tørkede du kjøper på butikken ;)

Til deigen trenger du bare egg og mel . Regelen er 1 egg per 100g mel . Bland sammen med litt salt og oliven olje , pakk inn i plast folie og la ligge i kjøleskapet i ca 30 minutter .

Du kan lage hvilke saus du vil, eg foretrekker carbonara, så eg bruker eggeplommer,ost,nykvernet pepper,hvitløk og bacon / pruscutto.

Så er det bare å rulle ut deigen gjennom pasta maskinen . Går inn ett hakk om gangen , når du har fått den tykkelsen du ønsker så velger du hvordan du kutter den opp, spagetti eller tagnitelle ;) oppi kokende salt vann i ca 30-60 sek , og vips silke glatt og smakfull hjemmelaget pasta. Prøv da vell ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nataliemariell

nataliemariell

24, Austevoll

Ei jente fra Austevoll, gått på fotolinjen på NKF i Bergen 2 år. Nå studerer eg Digital Media- ePhotojournalism på Griffith University Gold Coast ! Blogger om livet og kvardagen til meg og de beste eg deler denne opplevelsen med. Enjoy . .

Kategorier

Arkiv

hits