Facebook Instagram Portfolio Photoshoots Hverdag Reiser

Heimelaga pasta

Inspirert fra Italiensk veke på Master Chef på tv forgje veke , måtte eg prøve å lage meg min egen pasta ! Og så overraskende lett det var :) Det gikk kjempe fort , og smakte så utrulig mykje bedre enn den tørkede du kjøper på butikken ;)

Til deigen trenger du bare egg og mel . Regelen er 1 egg per 100g mel . Bland sammen med litt salt og oliven olje , pakk inn i plast folie og la ligge i kjøleskapet i ca 30 minutter .

Du kan lage hvilke saus du vil, eg foretrekker carbonara, så eg bruker eggeplommer,ost,nykvernet pepper,hvitløk og bacon / pruscutto.

Så er det bare å rulle ut deigen gjennom pasta maskinen . Går inn ett hakk om gangen , når du har fått den tykkelsen du ønsker så velger du hvordan du kutter den opp, spagetti eller tagnitelle ;) oppi kokende salt vann i ca 30-60 sek , og vips silke glatt og smakfull hjemmelaget pasta. Prøv da vell ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits