Facebook Instagram Portfolio Photoshoots Hverdag Reiser

Whale watching

I dag har eg, Susanne og John Kenneth vert på hval safari i Surfers Paradise. Hvert får fra mai til september migrerer de fra Antarktis oppover øst kysten av Australia for å kalve. De snur ved Harvey Bay og svømmer nedover igjenn sammen med sine nyfødte og tilbake til Antarktisk. For noen enorme dyr, hvalene var opptil 15 meter, vannet de blåser ut kommer i ca 300 km/h og lungene deres er like store som en liten bil. 

Vi hadde en fantastisk dag , og fikk se mye av de nydelige skapningene. 

 

Surfers Paradise fra Nerang river


 


Marina Mirage


Gold Coast eneste 6 stjernes hotell 


Hvalene var ganske nerme båteneEtt lite vink Vakre regnbue farger fra vannet når de kom opp for å puste

 


 Surfers Paradise Han hvalene tøffet seg for den ene hunnen som svømte forbiDe kom opp for luft hvert 4-6 minutt  De var så nermt båten så vi kunne se de når de var under vann

 


Flotte "splash" med halene, de likte å vise seg fremDet var sjeldent vi fikk se ansiktet / fremre del av hvalene, her er ett av de få bildene eg fikk av den ene før den svømte ner igjenn i dypet Hannene var veldig oppskrapt, de får disse merkene fra når de "sloss" med hverandre. De krangler om hvem som skal pare seg med hunnen.  På denne måten er det enkelt å se forskjell på hun og han. Hunnene har ingen skrape merker på seg. En vakker dag med my mer action enn vi hadde forventet !

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits