Facebook Instagram Portfolio Photoshoots Hverdag Reiser

Spagetti bolognese

Med alle tilsetningstoffer man finner i posemat og halv ferdig mat i hyllene i butikken, er det viktig å være obs på hva man putter i seg. Spesielt her i Australia er maten proppet full med både E-stoffer og massevis med sukker. Les bakpå pakken neste gang du kjøper posemat og se hvor mye unødvendig som er tilsatt produktet.

Derfor prøver eg å lage mat fra bunn så langt det lar seg gjøre. Og det er ikke så vanskelig heller. I stedn for å kjøpe en pose med bolognese saus, lager eg den selv.

Steik løk, kvitløk og kjøttdeig sammen. Ha i en boks med hakkede tomater (helst organisk). La det koke til det har trekt inn i kjøttdeigen, og avslutt med en liten desj med fløte. Så enkelt, og så godt. Eg pleier ha ein del krydder i også, som salt, pepper, urte mix og basilikum. Serveres med organisk fullkornspasta, og en grønn salat me ruccola, spinat og pinjekjærner ( så man får i seg litt grønt også).

 




Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits