Facebook Instagram Portfolio Photoshoots Hverdag Reiser

Juicer

 Jeg har lenge tenkt på å kjøpe meg juicer, men så kjøpte jeg meg en blender. Men etter å ha lest mer og mer og juicing så måtte jeg bare gi etter å kjøpe meg en. Så kommer sikkert til å plage dere med både oppskrifter og fakta om juicing framover. 

Normalt sett går fibrene fra frukt og grønt gjennom kroppens system uten å frigjøre næringstoffene til kroppen vår, men når vi juice frukt og grønnsaker frigjøres næringstoffene seg fra fibrene og vi er i stand til å drikke svært konsentrert næringsstoffer som deltar i blodomløpet vårt ganske raskt. Dette er hoved grunnen til at jeg kjøpte meg denne maskinen, her kommer noen flere: 

 

- Overskudd av energi, og bedre nattesøvn

 

- Bra for huden

 

- Forebyggende mot mange kroniske sykdommer som alzheiemer, kreft og hjertesykdommer.

 

- Når du juice maten eliminere man fibrene fra mat, og du redusere fordøyelsen til nesten null. Ca 90 % av antioksidantene er i juicen, og ikke i fibrene av frukten.

 

- Bør juice 70% grønnsaker og 30 % frukt. Akuratt som i et sunt kosthold bør vi også her konsumere en variasjon mellom frukt og grønt.

 

- Stopper hungeren, for kroppen får det den leter etter.

 

- God og smakfull måte å få i seg de anbefalte 5 om dagen.

 

- Bra for vektreduksjon

 

- Fersk juice gir proteiner, karbohydrater, essensielle fettsyrer, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer avgjørende for god helse.

 

Her er dagens eksempel:

 

Når man spiser en rå gulerot, er man bare i stand til å oppta 1% av den tilgjenngelige beta carotenen. Menst når en gulerot er juicet, og man tar bort fibrene, er det mulig å oppta nesten 100% av beta carotenen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits