Facebook Instagram Portfolio Photoshoots Hverdag Reiser

02.02.2013

No har eg snart vert i Australia ei veka, og eg sliter enndo med å komma inn i døgnrytmen. I natt sov eg berre 3 timer, våknet kl. 05.00 når solen sto opp. Det var vakkert, etter ei veka med grå himmel etter stormen i forgje helg kom solen frem og helt blå himmel.  

Det som var positivt med å våkne så tidlig var at eg fekk gjort så masse på morningen: Lest ferdig boken min, skypet med svigermor, lest aviser, spist frokost, kjøpt meg juice-maskin på ebay (enndelig), gjort unna årets første trenings økt ( blei litt vel sein i år), dusjet, laget god smoothie til lunsj, og klokken var ikkje blitt 12.00 eingong. Liker produktive dager. 

Etter dette gikk eg ein runde til forskjellige gullsmeder for å spørre om pris på gifteringer, de må snart bestilles for det nermer seg no :) :) eg fikk også fylt skapet med masse organiske goder, så nå er det tilbake på den sunne livsstil etter en stor utskeielse i julen hjemme i Norge. Etter ein time på solsengen sovnet eg ganske så fort, og sov i 4 timer :/ det var ikkje så lurt for da våknet eg igjen 5 ganger i natt, og nå kl.0600 er eg lys våken. . jaja, det er hvertfall en vakker søndag i dag, og håper eg får like mye ut av dagen i dag. 

Håper dere har hatt en nydelig helg. Stor klem fra Oz :)

Én kommentar

Papen

03.02.2013 kl.18:09

Flotte bilder:-) Du har ikkje slete med å komma inn i døgnrytmen før Nat..? Ja, eg og Janette har har hatt ein fin tur i skogen i dag:-) Kjempeflott med mykje snø på Bontveit. Reine julestemningen:-)

Skriv en ny kommentar

hits