Facebook Instagram Portfolio Photoshoots Hverdag Reiser

The ARGUS

Dette året har eg og Nathalie vert med å utforme ett helt nytt eMagazine og redesignet The ARGUS sin nettside. Etter et veldig langt semester, masse research, svette og tårer : i dag lanserte vi det nye ARGUS !

Dette er oss:

Som den mytologisk skapning Argus, streber vårt team for å være den stadig vaktsom verger dedikert til å videresende tusenvis unike og varierte historier fra hele verden.

ARGUS er et visuelt journalistisk magasin drevet av studenter, som tilbyr nye perspektiver på problemstillinger over hele verden. Vårt mål er ikke bare å kommunisere de mange ulike synspunkter til vårt publikum, men også å oppmuntre og støtte studentene til å dyrke sine perspektiver og evner til å fortelle historier.

I 2012 tok våre redaktører spranget og endret det tidligere formatet av vår blog-stil magasin. Nå lanserer vi oss inn i den nye æra av digital visuell historiefortelling. Seere av vårt nye ARGUS kan nå nyte våre elektroniske magasin, og informativ nettside på alle sine digitale enheter.

Velkommen til den nye og forbedrede Argus.


http://theargus.net.au

 Sjekk også ut vårt helt nye magasin , første utgave !Hva synes dere ? Eg er så stolt over alle som har vert med å jobbet for dette, det beste teamet :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits