Facebook Instagram Portfolio Photoshoots Hverdag Reiser

Harbour Side Market

I går var meg og Elin på Harbour side market , og det var litt av en opplevelse ! Det var akuratt som å gå inn i gourmet himmelen . Føltes son jeg var i Italia,Frankrike og Spania på en gang. Det var sjokolade i alle former , smaker og fasonger . Bakeriet hadde skikkelige bakevarer , og brød med gode skorper(noe som er uvanlig her nede). Ostedisken var dekket opp med utallige mange smaksvarianter, og grønnsaksdisken eksploderte med farger.
De hadde eget slakteri som tilbudet kvalitets biff og kylling. Og i fiskedisken hadde de alle delikatesser fra havet du kan forestille ! Jepp , Natalie var i himmelen her ;)

Her er godsakene jeg fikk med meg ! Itillegg til dette kjøpte jeg sverdfisk som jeg hadde til middag i går . Anbefaler til alle som ikke har prøvd før ;)

Her skal jeg absolutt tilbake ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nataliemariell

nataliemariell

24, Austevoll

Ei jente fra Austevoll, gått på fotolinjen på NKF i Bergen 2 år. Nå studerer eg Digital Media- ePhotojournalism på Griffith University Gold Coast ! Blogger om livet og kvardagen til meg og de beste eg deler denne opplevelsen med. Enjoy . .

Kategorier

Arkiv

hits